Start-up problems

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Start-up problems

Lee Underwood
Not sure if this is appropriate for this list ....



I am running Ubuntu 18.04. At start-up I get these messages in my log:

===============================================================

5:37:15 PM pulseaudio: [pulseaudio] bluez5-util.c: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.

5:36:54 PM spice-vdagent: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0

5:36:18 PM kernel: [drm:construct [amdgpu]] *ERROR* construct: Invalid Connector ObjectID from Adapter Service for connector index:3! type 0 expected 3

5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e

5:36:14 PM kernel: MODSIGN: Couldn't get UEFI db list

5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e

5:36:14 PM kernel: AMD-Vi: Unable to write to IOMMU perf counter.

===============================================================

Are these items that need to be taken care of? If so, any ideas how?

Thanks,

Lee

--
ubuntu-users mailing list
[hidden email]
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Start-up problems

Stan-18
On Tue, Nov 12, 2019 at 06:47:16PM -0500, Lee Underwood wrote:

> Not sure if this is appropriate for this list ....
>
>
>
> I am running Ubuntu 18.04. At start-up I get these messages in my log:
>
> ===============================================================
>
> 5:37:15 PM pulseaudio: [pulseaudio] bluez5-util.c: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
>
> 5:36:54 PM spice-vdagent: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0
>
> 5:36:18 PM kernel: [drm:construct [amdgpu]] *ERROR* construct: Invalid Connector ObjectID from Adapter Service for connector index:3! type 0 expected 3
>
> 5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
>
> 5:36:14 PM kernel: MODSIGN: Couldn't get UEFI db list
>
> 5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
>
> 5:36:14 PM kernel: AMD-Vi: Unable to write to IOMMU perf counter.
>
> ===============================================================
>
> Are these items that need to be taken care of? If so, any ideas how?
>
> Thanks,
>
> Lee
>
> --

Is your aduo working ?
--
"They that would give up essential liberty for temporary safety deserve
neither liberty nor safety."
                                                -- Benjamin Franklin

--
ubuntu-users mailing list
[hidden email]
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Start-up problems

Lee Underwood

Yes, the audio is working fine.


On Wed, Nov 13, 2019, stan <[hidden email]> wrote:

> On Tue, Nov 12, 2019 at 06:47:16PM -0500, Lee Underwood wrote:
> > Not sure if this is appropriate for this list ....
> >
> >
> >
> > I am running Ubuntu 18.04. At start-up I get these messages in my log:
> >
> > ===============================================================
> >
> > 5:37:15 PM pulseaudio: [pulseaudio] bluez5-util.c: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
> >
> > 5:36:54 PM spice-vdagent: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0
> >
> > 5:36:18 PM kernel: [drm:construct [amdgpu]] *ERROR* construct: Invalid Connector ObjectID from Adapter Service for connector index:3! type 0 expected 3
> >
> > 5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
> >
> > 5:36:14 PM kernel: MODSIGN: Couldn't get UEFI db list
> >
> > 5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
> >
> > 5:36:14 PM kernel: AMD-Vi: Unable to write to IOMMU perf counter.
> >
> > ===============================================================
> >
> > Are these items that need to be taken care of? If so, any ideas how?
> >
> > Thanks,
> >
> > Lee
> >
> > --  
>
> Is your aduo working ?
> --
> "They that would give up essential liberty for temporary safety deserve
> neither liberty nor safety."
> -- Benjamin Franklin
>
> --
> ubuntu-users mailing list
> [hidden email]
> Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users


--
ubuntu-users mailing list
[hidden email]
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Start-up problems

Stan-18
On Wed, Nov 13, 2019 at 08:16:31PM -0500, Lee Underwood wrote:
>
> Yes, the audio is working fine.
>
>

Then my 2 cents worth is to ignore the error in the log. But thats just my
opinion.
--
"They that would give up essential liberty for temporary safety deserve
neither liberty nor safety."
                                                -- Benjamin Franklin

--
ubuntu-users mailing list
[hidden email]
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Start-up problems

Lee Underwood
In reply to this post by Stan-18

Yes, the audio is working fine.


On Wed, Nov 13, 2019, stan <[hidden email]> wrote:

> On Tue, Nov 12, 2019 at 06:47:16PM -0500, Lee Underwood wrote:
> > Not sure if this is appropriate for this list ....
> >
> >
> >
> > I am running Ubuntu 18.04. At start-up I get these messages in my log:
> >
> > ===============================================================
> >
> > 5:37:15 PM pulseaudio: [pulseaudio] bluez5-util.c: GetManagedObjects() failed: org.freedesktop.DBus.Error.NoReply: Did not receive a reply. Possible causes include: the remote application did not send a reply, the message bus security policy blocked the reply, the reply timeout expired, or the network connection was broken.
> >
> > 5:36:54 PM spice-vdagent: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0
> >
> > 5:36:18 PM kernel: [drm:construct [amdgpu]] *ERROR* construct: Invalid Connector ObjectID from Adapter Service for connector index:3! type 0 expected 3
> >
> > 5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
> >
> > 5:36:14 PM kernel: MODSIGN: Couldn't get UEFI db list
> >
> > 5:36:14 PM kernel: Couldn't get size: 0x800000000000000e
> >
> > 5:36:14 PM kernel: AMD-Vi: Unable to write to IOMMU perf counter.
> >
> > ===============================================================
> >
> > Are these items that need to be taken care of? If so, any ideas how?
> >
> > Thanks,
> >
> > Lee
> >
> > --  
>
> Is your aduo working ?
> --
> "They that would give up essential liberty for temporary safety deserve
> neither liberty nor safety."
> -- Benjamin Franklin
>
> --
> ubuntu-users mailing list
> [hidden email]
> Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users


--
ubuntu-users mailing list
[hidden email]
Modify settings or unsubscribe at: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-users